Vanaf dit jaar ‘cashless’ betalen op Pennenzakkenrock

Betaalbandje voor cashless systeem
Er is voor elke festivalganger ook een betaalbandje voor het cashless systeem voorzien. Pennenzakkenrock is vanaf dit jaar cashless. Geen zakgeld meer, maar geld op een polsbandje. Hiermee kan elke festivalganger eten, drinken en gadgets kopen op het festivalterrein.
Er dient vooraf door elke ouder voor zijn/haar kind zakgeld op de bandjes te worden gezet. Dit kan via volgend online systeem: achteraan het bandje vind je een unieke code waarmee elk bandje gelinkt kan worden aan een specifieke festivalbezoeker. Met deze code & onderstaande link kan je op een snelle manier zakgeld op het bandje zetten. Achter de link vind je een duidelijk stappenplan.
www.pennenzakkenrockpolsbandje.be
Dit bandje gaat dus wel mee naar huis. Om verloren bandjes te vermijden, raden we de school aan de ochtend van Pennenzakkenrock te controleren of elke festivalganger het betaalbandje draagt.
In elke foodstreet op het festivalterrein zal een “cashless”-stand zijn waar festivalgangers terecht kunnen bij problemen met het betaalbandje:
  • bij verloren bandje
  • bij niet-werkend bandje
  • om extra zakgeld op het bandje te zetten (cash of met bankkaart)
  • om te checken hoeveel zakgeld nog op het bandje staat
Zakgeld dat overblijft, kan na het festival kosteloos worden teruggevorderd via dezelfde link. Dit kan tot uiterlijk 26 juli 2024.