30ste editie van Pennenzakkenrock is razendsnel uitverkocht

De 30ste editie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, op 27 juni 2024, is in een recordtempo volledig uitverkocht! Een 23 500-tal leerlingen zullen uit de bol gaan op Pennenzakkenrock. De inschrijvingsmodule op de website is afgesloten. Scholen kunnen zich dus niet meer inschrijven. 

Pennenzakkenrock tovert domein Zilvermeer om tot een heus openlucht speelparadijs. Al 30 jaar zorgt het hipste kinderfestival voor een feestelijke afsluiter van het schooljaar, waar er extra wordt ingezet op beleving.

Net zoals bij de vorige edities van Pennenzakkenrock beperkt de provincie Antwerpen dit jaar opnieuw de inschrijvingen. Op die manier wil de organisatie veiligheid, kwaliteit en plezier garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren.

Vorig jaar gingen de inschrijvingen ook snel, maar dit jaar overtreft het tempo waarin de plaatsjes ingevuld raakten, echt alle stoutste dromen van de organisatie. Op 2 uur tijd schreven meer dan 400 scholen in om erbij te zijn op 27 juni 2024.

Momenteel wordt er gesleuteld aan een topaffiche, adembenemende randanimatie en een knappe festivalcamping voor de klasjes die meedoen aan het campingfestival.