Crew

BENGELPOP & PENNENZAKKENROCK BLIJVEN OOK DIT JAAR IN HUN KOT

Editie 2021 afgelast

Door de coronacrisis zien de organisatoren van Bengelpop en Pennenzakkenrock zich genoodzaakt om hun kinderfestival eind juni te annuleren. Er zijn momenteel te veel onzekerheden om een veilig en gezond evenement van deze omvang op poten te zetten. Met donderdag 23 juni 2022 (Pennenzakkenrock) en dinsdag 28 juni 2022 (Bengelpop) bevestigen Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol en Recreatiedomein Keiheuvel in Balen een afspraak voor volgend jaar.

Enthousiaste leerlingen, leerkrachten en medewerkers van beide kinderfestivals keken er zo hard naar uit om het einde van het schooljaar uitbundig te kunnen vieren op een coronaveilige manier. De provincie heeft alle mogelijke pistes onderzocht om dit te kunnen waarmaken.

We willen leerlingen, leerkrachten en vrijwilligers enkel de allerbeste festivalbeleving bieden. In de huidige omstandigheden kunnen we dit niet realiseren en is een groot kinderfeest met de bestaande coronamaatregelen niet haalbaar. De veiligheid en gezondheid van de leerlingen en leerkrachten, van vrijwilligers, medewerkers en artiesten blijft onze hoogste prioriteit.

Een blik vooruit

We kijken al volop vooruit om leerlingen en leerkrachten volgend jaar weer te verwelkomen aan het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol en de Keiheuvel in Balen.

Pennenzakkenrock en Bengelpop vieren we dubbel zo hard in 2022. In zijn allerbeste vorm met alles erop en eraan. Dat wordt knallen! De organisatie bruist van nieuwe ideeën, knutselt aan een affiche om u tegen te zeggen en voorziet bangelijk straffe attracties voor de volgende editie.

Ben jij op 23 of 28 juni 2022 ook terug van de partij?

Positieve noot

Er staat een kleine verrassing op de planning, waarmee de organisatoren alle medewerkers willen danken voor het vertrouwen. Hou dus zeker al onze kanalen in de gaten!