CAMPINGFESTIVAL

Het Pennenzakkenrock-campingfestival.

Wasda?

Net als bij de grote festivals willen we met het campingfestival kinderen 100% het festivalgevoel geven door te blijven slapen en een dagje eerder in festivalmodus te gaan.

Pennenzakkenrock geeft jullie animatie en muziek, het campingfestival geeft jullie de avond voor het festival een pre-party om al in feestmodus te geraken én op de dag van het festival een start in pole position omdat je als eerste toegang krijgt tot het festivalterrein.

Hoewerktda?

Voor het campingfestival houden wij een deel van onze camping vrij zodat jullie voldoende plaats hebben. Jullie brengen zelf kampeermateriaal mee (een compact tentje, matras of slaapmatje, een kussen en slaapzak of dekentje).

We weten graag op voorhand met welk materiaal jullie komen zodat we ons terrein optimaal kunnen indelen. Het materiaal kan vooraf, na afspraak, gebracht worden. Opstellen kan vanaf woensdag. Extra nacht(en) verblijven kan eventueel ook.

Wakostda?

Het campingfestival is bovenop de Pennenzakkenrock-tickets te reserveren en betalen. De kostprijs voor een ticket voor het campingfestival bedraagt €20 per persoon. Toegang tot het festival is hierbij niet inbegrepen.

Leerkrachten/begeleiders die inschrijven voor het campingfestival betalen voor een campingfestival-ticket, maar krijgen gratis toegang tot Pennenzakkenrock. Extra vrijwilligers die enkel mee komen om te helpen opstellen, mogen gratis binnen, maar vertrekken weer naar huis als hun taak erop zit.

In het campingfestivalticket is inbegrepen : campingplaats, een lekkere hap te eten in de vooravond, gevolgd door een avondje dansplezier op heuse DJ-beats, ontbijt én de unieke kans om te genieten op Pennenzakkenrock vanaf de eerste minuut (geen files in de ochtend en geen aanschuifrijen aan de ingang).

Feesteditie 2024

In 2024 vieren we 30 jaar Pennenzakkenrock. Ook op het campingfestival willen we deze feesteditie niet onopgemerkt laten passeren. We zetten extra in op beleving door op de vooravond van Pennenzakkenrock ook al echte festivalcatering, animatie en attracties te voorzien. Onze maximumcapaciteit breidt uit omdat we de locatie iets veranderen en we zorgen voor een exclusief campingfestival-gadget voor alle aanwezigen.

Nog niet overtuigd om in te schrijven? Hieronder wat sfeerbeelden om ’t laatste restje twijfel weg te nemen!