Tickets

Deze module kan je enkel gebruiken als je met een school wil inschrijven (minimum 10 personen). Om te kunnen deelnemen aan het festival, moet je ingeschreven zijn. Scholen kunnen vanaf maandag 5 november 2018 inschrijven.

Voordeeltarief*: als je ten laatste op zondag 03/03/2019 de volledige inschrijving hebt voltooid (ingeschreven én alle leerlingen geregistreerd) geniet je het voordeeltarief van slechts 7 euro per leerling; daarna wordt het tarief 9 euro per leerling – leerkrachten en begeleiders van geregistreerde kinderen kunnen het festival gratis bezoeken.

Vanaf 31/05/2019 zijn klassikale en/of groepsmatige inschrijvingen niet meer mogelijk. Individuele tickets blijven beschikbaar tot het festival volledig uitverkocht is (13 euro per ticket aan de kassa).

Campingfestival

Ook de inschrijvingen voor het campingfestival starten op maandag 5 november. Het campingfestival kost € 15 + de inkomprijs. Leerkrachten/begeleiders die inschrijven voor het campingfestival betalen € 15, maar krijgen gratis toegang tot Pennenzakkenrock. De organisatie voorziet de dag voor Pennenzakkenrock een campingplaats, extra optredens, een rondleiding op het festivalterrein, een avondmaal en een ontbijt op Pennenzakkenrock. Deelnemende leerlingen zorgen zelf voor hun tenten en kampeermateriaal.

Klassikaal of groepsmatig aangekochte tickets

De ticketprijs voor klassikaal of groepsmatig aangekochte tickets is afhankelijk van het moment waarop je registratie volledig in orde is: ingeschreven én alle leerlingen geregistreerd. Je inschrijving alleen (het persoonlijke profiel dat je aanmaakt voor je school en/of groepering – stap 1 van de registratie) volstaat niet. Zorg er dus voor dat wij alle gegevens zo snel mogelijk in ons bezit hebben (stap 1 én 2 van de registratie).

Voor klassikaal of groepsmatig aangekochte tickets gelden twee verschillende tarieven, naargelang het moment waarop de registratie is afgewerkt:

  • Klassikaal geregistreerde kinderen t.e.m. 03/03/2019: 7 euro/ticket
  • Klassikaal geregistreerde kinderen VANAF 04/03/2019 EN t.e.m. 31/05/2019: 9 euro/ticket

Tickets in dagverkoop

Tickets in dagverkoop, enkel geldig op 27/06/2019, kosten 13 euro per ticket. Deze tickets kunnen enkel en alleen aan de kassa’s van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer worden aangekocht. Bij een naderende uitverkoop van het evenement behoudt het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zich het recht voor, het aanbod en de verkoop van haar tickets stop te zetten.