Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen

Tickets

KLASSIKAAL OF GROEPSMATIG AANGEKOCHTE TICKETS

Klassikaal aangekochte tickets voor Pennenzakkenrock 2024 kosten €12 in voorverkoop.

De inschrijfmodule kan je enkel gebruiken als je met een school wil inschrijven (minimum 10 personen). Om te kunnen deelnemen aan het festival, moet je ingeschreven zijn.
Scholen kunnen vanaf maandag 6 november 2023 vanaf 10 uur inschrijven. Schrijf je school tijdig in. Het festival is snel uitverkocht.

Voor klassikaal of groepsmatig aangekochte tickets is het belangrijk dat je inschrijving en je registratie volledig in orde is.

Hiervoor dien je 3 stappen te doorlopen: je inschrijving (stap 1), de registratie van alle gegevens (stap 2) en de betaling van je factuur (stap 3).

Je inschrijving (het persoonlijk profiel dat je aanmaakt voor je school en/of groepering – stap 1) volstaat niet.

Zorg ervoor dat wij ten laatste op vrijdag 9 februari 2024 alle gegevens in ons bezit hebben (alle gegevens van leerlingen, leerkrachten & begeleiders – stap 2).

Na registratie (stap 2) ontvang je (via de school of via de overheidsinstelling waar je school van afhangt) je Pennenzakkenrock-factuur.
Je inschrijving is pas definitief na betaling van dit factuur (stap 3).

TICKETS IN DAGVERKOOP

Tickets in dagverkoop kosten €18.

Individuele tickets zijn beschikbaar op de dag van het festival, donderdag 27 juni 2024 vanaf 8 uur zowel aan de ingang strand als aan de ingang campingreceptie zolang de voorraad strekt. De ticketprijs wordt bekend gemaakt op 27 oktober. Bij een naderende uitverkoop van het evenement behoudt het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zich het recht voor, het aanbod en de verkoop van haar tickets stop te zetten.

CAMPINGFESTIVAL

Kostprijs voor het campingfestival is €20 per persoon. Toegang tot het festival is hierbij niet inbegrepen. 

Ook de inschrijvingen voor het campingfestival starten op maandag  6 november. Leerkrachten/begeleiders die inschrijven voor het campingfestival betalen voor hun campingfestival-ticket, maar krijgen gratis toegang tot Pennenzakkenrock. Hier vind je meer informatie over het campingfestival.