Tickets

Om te kunnen deelnemen aan het festival, moet je ingeschreven zijn. Scholen kunnen vanaf maandag 8 november 2021 vanaf 10 uur inschrijven. Pennenzakkenrock is een festival voor jongeren van 8 tot 14 jaar.

De ticketprijs is € 10 per leerling. Indien het festival niet uitverkocht is op 28 februari, geldt het tarief van € 12. Online inschrijven kan tot en met 18 mei 2022 tot 12 uur, tenzij vroeger uitverkocht. Leerkrachten en begeleiders van geregistreerde kinderen kunnen het festival gratis bezoeken.

Individuele tickets zijn beschikbaar op de dag van het festival (23 juni 2022) totdat het volledig uitverkocht is (16 euro per ticket aan de kassa).

CAMPINGFESTIVAL

Ook de inschrijvingen voor het campingfestival starten op maandag 8 november. Het campingfestival kost € 18 + de inkomprijs. Leerkrachten/begeleiders die inschrijven voor het campingfestival betalen € 18, maar krijgen gratis toegang tot Pennenzakkenrock. De organisatie voorziet de dag voor Pennenzakkenrock een campingplaats, extra optredens, een rondleiding op het festivalterrein, een avondmaal en een ontbijt op Pennenzakkenrock. Deelnemende leerlingen zorgen zelf voor hun tenten en kampeermateriaal.

KLASSIKAAL OF GROEPSMATIG AANGEKOCHTE TICKETS

De ticketprijs voor klassikaal of groepsmatig aangekochte tickets is afhankelijk van het moment waarop je registratie volledig in orde is: ingeschreven én alle leerlingen geregistreerd. Je inschrijving alleen (het persoonlijke profiel dat je aanmaakt voor je school en/of groepering – stap 1 van de registratie) volstaat niet. Zorg er dus voor dat wij alle gegevens zo snel mogelijk in ons bezit hebben (stap 1 én 2 van de registratie).

Voor klassikaal of groepsmatig aangekochte tickets gelden twee verschillende tarieven, naargelang het moment waarop de registratie is afgewerkt:

  • Klassikaal geregistreerde kinderen t.e.m. 27/02/2022: 10 euro/ticket
  • Indien niet vroeger uitverkocht, klassikaal geregistreerde kinderen TUSSEN 28/02/2022 EN 18/05/2022: 12 euro/ticket

TICKETS IN DAGVERKOOP

Tickets in dagverkoop, enkel geldig op 23/06/2022, kosten 16 euro per ticket. Deze tickets kunnen enkel en alleen aan de kassa’s van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer worden aangekocht. Bij een naderende uitverkoop van het evenement behoudt het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zich het recht voor, het aanbod en de verkoop van haar tickets stop te zetten.