Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen

Tickets

Om te kunnen deelnemen aan het festival, moet je ingeschreven zijn. Scholen kunnen vanaf maandag 7 november 2022 vanaf 10 uur inschrijven. Pennenzakkenrock is een festival voor kinderen vanaf 8 jaar.

De ticketprijs is € 10 per leerling.

Deze inschrijfmodule kan je enkel gebruiken als je met een school wil inschrijven (minimum 10 personen). Om te kunnen deelnemen aan het festival, moet je ingeschreven zijn. Scholen kunnen vanaf maandag 7 november 2022 vanaf 10 uur inschrijven. De ticketprijs is € 10 per leerling.

Schrijf je school tijdig in. Het festival is snel uitverkocht.

Leerlingen registreren is mogelijk tot 17 februari. Vanaf 1 mei kunnen er GEEN wijzigingen (noch voor leerlingen, noch voor begeleiders) of extra inschrijvingen meer worden toegestaan. 

Individuele tickets zijn beschikbaar op de dag van het festival (22 juni 2023) zowel aan de kassa ingang strand  als aan de ingang campingreceptie totdat het volledig uitverkocht is (16 euro per ticket aan de kassa). Deze dagtickets zijn te koop zolang de voorraad strekt.

CAMPINGFESTIVAL

Ook de inschrijvingen voor het campingfestival starten op maandag  7 november. Het campingfestival kost € 18 + de inkomprijs. Leerkrachten/begeleiders die inschrijven voor het campingfestival betalen € 18, maar krijgen gratis toegang tot Pennenzakkenrock. De organisatie voorziet de dag voor Pennenzakkenrock een campingplaats, extra optredens, een rondleiding op het festivalterrein, een avondmaal en een ontbijt op Pennenzakkenrock. Deelnemende leerlingen zorgen zelf voor hun tenten en kampeermateriaal.

KLASSIKAAL OF GROEPSMATIG AANGEKOCHTE TICKETS

Voor klassikaal of groepsmatig aangekochte tickets is het belangrijk dat je inschrijving en je registratie volledig in orde is.

Je inschrijving (het persoonlijk profiel dat je aanmaakt voor je school en/of groepering – stap 1 van de registratie) volstaat niet. Zorg ervoor dat wij alle gegevens zo snel mogelijk in ons bezit hebben (stap 1 en 2 van de registratie), ten laatste op 17 februari 2023.

TICKETS IN DAGVERKOOP

Deze ticket kunnen enkel en alleen op 22/06/2023 worden aangekocht en kosten 16 euro per ticket. Deze tickets kunnen enkel en alleen aan de kassa’s van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer worden aangekocht. (kassa ingang strand en kassa campingreceptie) Bij een naderende uitverkoop van het evenement behoudt het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zich het recht voor, het aanbod en de verkoop van haar tickets stop te zetten.