Inschrijven

PENNENZAKKENROCK 2023 IS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Je kan jouw school dus niet meer inschrijven.

Voor scholen die wel ingeschreven zijn: leerlingen registreren is mogelijk tot 17 februari. Vanaf 1 mei kunnen er GEEN wijzigingen (noch voor leerlingen, noch voor begeleiders) of extra inschrijvingen meer worden toegestaan. 

CAMPINGFESTIVAL

Ook de inschrijvingen voor het campingfestival starten op maandag 7 november.

  • kostprijs ticket campingfestival: € 18 + de inkomprijs.
  • Leerkrachten/begeleiders die inschrijven voor het campingfestival betalen € 18, maar krijgen gratis toegang tot Pennenzakkenrock.
  • wat is er inbegrepen? De organisatie voorziet de dag voor Pennenzakkenrock een campingplaats, een avondje dansplezier op heuse DJ-beats, een rondleiding op het festivalterrein, een avondmaal en een ontbijt op Pennenzakkenrock.
  • Deelnemende leerlingen zorgen zelf voor hun tenten en kampeermateriaal.

KLASSIKAAL AANGEKOCHTE TICKETS

Om volledig ingeschreven te zijn voor Pennenzakkenrock dien je 2 stappen te doorlopen: je inschrijving (stap 1) en je registratie van de gegevens (stap 2).

Je inschrijving (het persoonlijk profiel dat je aanmaakt voor je school en/of groepering – stap 1 van de registratie) volstaat niet. Zorg ervoor dat wij ten laatste op 17 februari 2023 alle gegevens in ons bezit hebben (stap 1 en 2 van de registratie).

TICKETS IN DAGVERKOOP

Deze ticket kunnen enkel en alleen op 22/06/2023 worden aangekocht en kosten 16 euro per ticket. Deze tickets kunnen enkel en alleen aan de kassa’s van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer worden aangekocht. (kassa ingang strand en kassa campingreceptie) Bij een naderende uitverkoop van het evenement behoudt het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zich het recht voor, het aanbod en de verkoop van haar tickets stop te zetten.