Inschrijven

PENNENZAKKENROCK 2024 VINDT PLAATS OP DONDERDAG 27 JUNI 2024

PENNENZAKKENROCK 2024 IS UITVERKOCHT

KLASSIKAAL AANGEKOCHTE TICKETS

Klassikaal aangekochte tickets voor Pennenzakkenrock 2024 kosten €12 in voorverkoop. 

Om volledig ingeschreven te zijn voor Pennenzakkenrock dien je 3 stappen te doorlopen: je inschrijving (stap 1), de registratie van alle leerlingen (stap 2) en de betaling van je factuur (stap 3).

Je inschrijving (het persoonlijk profiel dat je aanmaakt voor je school en/of groepering – stap 1) volstaat niet. Zorg ervoor dat wij ten laatste op vrijdag 9 februari 2024 alle gegevens in ons bezit hebben (alle gegevens van leerlingen, leerkrachten, begeleiders en eventueel buschauffeurs – stap 2).

Na registratie (stap 2) ontvang je (via de school of via de overheidsinstelling waar je school van afhangt) je Pennenzakkenrock-factuur. Je inschrijving is pas definitief na betaling van dit factuur (stap 3).

Leerlingen registreren is mogelijk tot uiterlijk 9 februari 2024.

Vanaf 1 mei kunnen er GEEN wijzigingen (noch voor leerlingen, noch voor begeleiders of buschauffeurs) of extra inschrijvingen meer worden toegestaan.

TICKETS IN DAGVERKOOP

Tickets in dagverkoop kosten €18.

Deze tickets kunnen enkel en alleen op 27/06/2024 worden aangekocht aan de kassa’s van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer (kassa ingang strand en kassa campingreceptie). Bij een naderende uitverkoop van het evenement behoudt het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zich het recht voor, het aanbod en de verkoop van haar tickets stop te zetten.

CAMPINGFESTIVAL

Ook de inschrijvingen voor het campingfestival starten op maandag 6 november om 10u00.

Kostprijs voor het campingfestival is €20 per persoon. Toegang tot het festival is hierbij niet inbegrepen. 

Leerkrachten/begeleiders die inschrijven voor het campingfestival betalen voor een campingfestival-ticket, maar krijgen gratis toegang tot Pennenzakkenrock.

Wat is er inbegrepen? Klik hier voor meer info.