Inschrijven

Het provinciebestuur van Antwerpen en het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer nodigen jou, jouw leerkrachten en kinderen heel graag uit voor de 27ste editie van Pennenzakkenrock.

Voor het eerst in de Pennenzakkenrock-geschiedenis zal Pennenzakkenrock plaatsvinden van maandag 21 juni tot en met donderdag 24 juni, gespreid over 3, mogelijks 4 dagen in de week.
De provincie Antwerpen zal per dag het aantal inschrijvingen beperken.
Alles hangt natuurlijk af of evenementen van deze grootorde al kunnen doorgaan. Maar ook al krijgen we groen licht van de overheid, dan nog zetten we alles in het werk om de strengste normen te halen. Op die manier wil de provincie immers veiligheid, kwaliteit en plezier ten volle garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename en vooral coronaveilige manier kunnen vieren.

Op 22 februari start de voorinschrijving voor de scholen. Iedereen kan al inschrijven.
Bij de afhandeling van de inschrijving verwerken we eerst de aanvragen van de zesde leerjaren, daarna die van de andere lagere schoolklassen. Zo bieden we maximaal de kans aan de leerlingen in het 6e leerjaar om alsnog in hun laatste jaar lager onderwijs Pennenzakkenrock te beleven.

De school kan kiezen of ze wil komen op maandag, dinsdag of donderdag.
Zijn deze dagen volzet dan wordt woensdag ook nog opengezet. Inschrijven zal verlopen zoals de voorbije edities via www.pennenzakkenrock.be. De betaling zal worden afgehandeld wanneer de provincie definitief licht op groen heeft in het kader van de coronamaatregelen opgelegd door de overheid. Inschrijven kan aan het tarief van 9 euro per kind. Dagtickets zijn voor de editie van 2021 niet verkrijgbaar. Ook het campingfestival zal dit jaar niet plaatsvinden.