Bereikbaarheid & toegankelijkheid

Volg de geelgekleurde wegwijzers met het opschrift “PENNENZAKKENROCK”. Hou rekening met de gewijzigde verkeerssituatie die tijdens Pennenzakkenrock uitzonderlijk van kracht is. Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer is tijdens de duur van het festival enkel bereikbaar vanuit het gehucht Mol-Sluis. De Postelsesteenweg (N 136) is tijdens de duur van het festival integraal afgesloten voor alle verkeer!

Hoe kom jij naar Pennenzakkenrock?

Met de fiets

Kom je per fiets naar Pennenzakkenrock? Slim idee!

We hebben ruime fietsenstalling voorzien vlakbij de ingang.

Met de wagen of autobus

Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer is makkelijk bereikbaar via de autosnelweg E34 afrit 26 (Arendonk). Volg de wegwijzers “Molse Meren”.  Via de snelweg E313 neem je afrit 23 (Geel-West). Vervolgens kies je de N71 richting Geel – Mol. Volg de wegwijzers “Molse Meren”.

Vanaf het moment dat je de omgeving van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer nadert, volg je de geelgekleurde richtingaanwijzers “PENNENZAKKENROCK”.

Met de trein natuurlijk! – VOLZET VOOR 2024

 

Kom met de trein naar Pennenzakkenrock met een groepsbiljet van NMBS.

HELAAS, VOOR PENNENZAKKENROCK 2024 IS DEZE OPTIE NIET MEER MOGELIJK

 

Kom met de trein naar Pennenzakkenrock voor slechts € 2 retour per leerling (jonger dan 12 jaar) met het Groepsbiljet van NMBS. Leerlingen vanaf 12 jaar en leerkrachten genieten een korting van 60% per persoon.

Opgelet: je treinreservering wordt vanaf nu door Pennenzakkenrock aangevraagd bij NMBS. De scholen die bij hun inschrijving aangeven met de trein naar Pennenzakkenrock te reizen, zullen door Pennenzakkenrock worden gecontacteerd voor alle nodige gegevens voor de reservatie.

Je dient 1 gezamenlijke reservering in voor alle klassen van de school.

Op 31 maart 2024 worden de treinreservaties bij Pennezakkenrock afgesloten en zal NMBS het nodige doen, waarbij NMBS ook het enige contactpunt wordt voor vragen en informatie.

Vanaf de week van 20 mei 2024 zal je treinreservering worden bevestigd. Heb je 7 werkdagen voor de reisdatum nog steeds geen voorstel ontvangen, neem dan contact op met het Contact Center van NMBS via het telefoonnr. 02/528.28.28.

Het aanvullende vervoer van station Mol naar het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer en terug wordt verzorgd door een extra busdienst van De Lijn. De prijs van dit busvervoer is in het toegangsticket inbegrepen indien je met een Groepsbiljet naar Pennenzakkenrock reist.

Opgelet!

De capaciteit van het openbaar vervoer is beperkt. Je vervoersinschrijving is pas definitief na bevestiging via e-mail van de organisatie (let op: dit is een andere e-mail dan de bevestiging van je aangekochte festivaltickets voor Pennenzakkenrock).

Deze regeling geldt natuurlijk alleen indien je je hebt ingeschreven voor het festival. De bevestigde dienstregelingen en treinen moeten zowel voor de heen- als de terugreis gerespecteerd worden. Het aanvullende vervoer is uitsluitend bestemd voor groepen die hun treinreis hebben gereserveerd en over een Groepsbiljet beschikken.

 

Toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking

De organisatie poot een comfortabel platform neer, dat goed bereikbaar is en gegarandeerd een prima uitzicht geeft op het podium. Dit podium is enkel toegankelijk voor rolstoelgebruikers met 1 begeleider.