Win gratis toegang tot Pennenzakkenrock 2018!

Natuurlijk kan de organisatie van Pennenzakkenrock het weer niet laten om een megatoffe wedstrijd te lanceren: haal de gekste trainingspakken van de papa maar uit de kast. Mama heeft zeker nog wat oude halskettingen en outfits uit de jaren tachtig. Snorren, gekke kapsels en accessoires mogen niet ontbreken. Juf of meester moeten mee op de foto.

Stuur je superfoute foto door naar info@pennenzakkenrock.be en win gratis toegang met max. 1 klas (25 personen) tot Pennenzakkenrock. Insturen kan tot en met 8 juni!

Doe je mee met het campingfestival dan kreeg je al een brief met de oproep om deel te nemen aan de wedstrijd. Vergeet jullie foto’s zeker niet door te sturen naar info@pennenzakkenrock.be tot en met 1 juni. 

Laat Johnny Rock alvast een inspiratiebron zijn!

foute johny